Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLEKT BLONDINS MUSIK

spröda och ömsinta toner

men med kraft och intensitet

som en varm ström som går

genom rummet i en kall lägenhet

eller i bilradioetern

en söndag för rätt längesen

stjärnor som tändes i själen

och aldrig ska slockna igen

 

LARZ GUSTAFSSON 29/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-09-29 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ahh så fin Larz!
2016-09-30

  M:tin
Fint!!!!!!
2016-09-29

  objekt3
radionätet <3 Hussein; att koppla in sig rakt in i någons bil
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP