Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


livet som hinder
mellan tanke och handling
brist på redskapet




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allmängiltig text som förmodligen stämmer in på många människor i dagens värld..
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP