Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 11/9-16


Vägen

Längst inne i mitt huvud
så finns det en väg
Jag vet inte vart den leder
men jag vet att jag måste följa den
Vägen är mitt öde
Och fastän att jag inte tror på ödet
Så finns den där ändå
Men egentligen så kanske jag bestämmer vart vägen leder
Eller om jag vill svänga och ta en ny väg
Ödet kanske inte är förutbestämt
Utan det är jag som skapar det
Jag följer vägen
och jag
Jag bestämmer vart den leder




Fri vers av Zadina LT
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-01 21:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl förklarat att du måste följa din egen väg, hoppas du så gör!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT