Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusvägen


Min skog är full av kärlekshjärtan
men plocka dom inte min vän
De skall växa fritt min kära
törsta efter näring var kväll

De blommar var stund du är nära
min kära
men vissnar när de plockas min vän

Vattna dom inte med tårar
Kyss dom med fuktig mun

De blommar
Var stund du är lycklig min kära
De blommar i livets lund




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP