Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 4 oktober, firas i Ryssland civilförsvaret dag.

Ryssland har börjat en massiv civilförsvaret övning, vilket varar i 4 dagar. där finns 40 miljoner människor.





Denna vecka, genomför Ryssland en massiv civilförsvaret övning, som omfattar 40 miljoner människor.










Enligt Russia Today, citerar Interfax byrå, hålls denna övning även under diplomatiska spänningar mellan Ryssland och USA, mitt i inbördeskriget från Syrien.

 

De övning sker över 4 dagar och kommer att närvara, 200.000 människor professionellt utbildade för nödsituationer. Också, ungefärligt 50.000 fordon tar del i utövandet.

 

"Vår prioritet under övningen är att träna civilbefolkningen att fly från områden med potentiella risk," sa nöd situationer Minister Vladimir Pucikov, till Interfax.

 

Övningen syftar till att testa samordningen mellan federala myndigheter, regionala och lokala. Även räddningstjänsten förväntas vara klar med förslag om hur man kan förbättra sin potential '
Ministern sade också.

 

Sådana övningar hålls årligen i Ryssland sedan 2012. I år börjar den 4 oktober, när firas i Ryssland civilförsvaret dag.






2013 deltog i dessa övningar över 60 miljoner människor.



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-10-04 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP