Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade känslor

"Han vill träffa dig igen."
Jag är tyst.

"Vill du träffa honom?"
Jag våndas.

"Gillar du honom inte?"
Jo, såklart.

"Han är väl snäll?"
Jo, visst.

"Kanske inte din typ?"
Inte vet jag.

 

"Gillar du någon annan?"
Jag är tyst.

"Gillar du tjejer?"
Jag våndas.

"Litar du inte på mig?"
Jo, såklart.

"Berättar du inte allt för mig?"
Jo, visst.

"Så vem gillar du då?"
Inte vet jag.

 

Jag vet faktiskt inte.




Fri vers (Fri form) av Misskittenz
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-04 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misskittenz