Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄDERSLEK

Ödslighetens regnridåer i gråtonad bakgrund,

inför vars förgrund ett ensamt höstlöv på en

naken trädgren,darrar och skälver innan en

regndroppe tar det med sig i fallet till sitt

kretslopp.

Lövmattan i parken prasslar under flanör-

ens promenad,vars ryggtavla försvinner

 in

 

 

i en dimslöja.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-05 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP