Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma stund är jag passé




Så du har löst min styrkas gåta
Du som sa dig vilja väl
Du har väl inget att förlåta
Du bara krossade min själ

Du låtsas lyssna detaljerat
För att ta allt jag kan ge
I samma stund jag levererat
I samma stund är jag passé

Du tog allting jag äger
Sen gick du härifrån
Nu är förödelsen mitt läger
Och min spegelbild mitt hån

Din affärsidé är ocker
Med en sparsam sanningshalt
Ungefär som att ge socker
Till den som lider brist på salt

Du pratar stort om spelets regler
Som en självklar acceptans
Hur kan du njuta av en seger
Där jag aldrig fick en chans

Du fick min verklighet att falla
Du har väl bara gjort din plikt
En förlustelse bland alla
När du hånade min dikt

Så jag fatta nu min penna
För att servera dig på fat
Ännu en dikt att underkänna
Av mitt svarta bläck och vita hat




Bunden vers (Rim) av JJ VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-05 19:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Starkt och ont
Du skriver sorg JJ

2016-10-28

    ej medlem längre
Fina rim i en stark dikt!
2016-10-06

  Mats VIP
Beundrar hur du får ihop allt i dina dikter
Den här känns väldigt bra att läsa Du rimmar fantastikt Inledningen får mig att vilja fortsätta läsa och är tillsammans med avslutningen de starkaste. Tack för denna!
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

JJ VIP