Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan vi dör..


Var tar vi vägen??!

Vi mår som vi mår
Ingen vet hur vi mår
Mänskligheten faller
Ner från sin egen tron

Alla letar efter lycka
Lyckan som sviker oss alla
Livet är läskigt trots goda tider
I slutändan är det vi mot alla tankar

Var och en kämpar ensamt, och försvarslöst
Mot ett öde som är förtids röstat och bestämt

Inte alla lyckas vinna fighten
Men vissa ger upp så för tidig
Sådant är världen, full av tortyr
Var en kämpar för egen överlevnad

Än ännu har jag mistat en till
Av finaste vänner, i händerna på all ångest
Var tar vi vägen med all dessa connection
Som skulle rädda oss men gör motsatsen

Innan teknologin sviker oss
Vi gör det mot varandra
Numera tror vi att det är nog
Med elektronisk hej eller en tumma

Så lättlurade är vi, redan som barn
Ser vi blomman, plockar och senare kastar..
Men när vi rittar på pappret, så glada hoppar vi bara runt
Till slut, stolta hänger vi på vägen

Bara för att för förståndet
Detta är mer än nog
Annars vem bryr sig, vilken väg
Mänskligheten tog!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-10-06 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS