Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR INTE SVENSKT LAGOM

Hans Ja är Ja och Hans Nej

är Nej, enligt JESUS, men

det har Hans tjänare,

predikanterna,

gjort till


Njaaaa...

--------------------------

Jer. 8:8 "Hur kan ni då säga: "Vi är visa,

vi har Herrens Ord ibland oss"?


Det är inte så, de skriftlärdas

lögnpenna har förvandlat

den i lögn"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2016-10-07 16:29



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
MER BIBELCITAT !!!! MER

HALLELUJA


2016-10-07

  Onomatoprofet VIP
Gud är visst lagom! Gud älskar lagom svenskt, köttbullar och makaroner, sill och nubbe, kräftskiva , midsommar , svensk sommar, Ikea , Abba och till och med Per Gessle
2016-10-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jahaja ! Dä å,så ni ska ut å bränne häxer igänn ?
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld