Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INTE NÅGON KYRKA ELLER SAMFUND

eller andra människor, som dömer

mitt liv, utan det gör Han,

Gud Den Högste,

som sänt

nig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger
Publicerad 2016-10-07 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld