Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som min Fader har sänt mig, sänder också jag er" "Ni skall själva göra de gärningar jag gör, ja större än dem". När den helige Ande kommer över er, skall ni få kraft att bli mina vittnen".


GUDS FÖRSAMLINGS UPPGIFT PÅ JORDEN!

att "måla Kristus" för de folk

som finns på den orten,

med undervisning

och läkedom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger
Publicerad 2016-10-08 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld