Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS VERK PÅ JORDEN

skall inte ske "genom någon människas

styrka eller kraft" säger Guds Ord,

utan "genom min Ande säger

Herren Sebaot"


Vad förmår då Guds Ande? Skapelsen

ger prov på det, "Gud låter sig

förstås" genom den, står det

i Bibeln.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 129 gånger
Publicerad 2016-10-08 09:05



Bookmark and Share


  sjungman
Varför föds det homosexuella? Det måste då vara så att de ska finnas.
2016-10-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja kan ge mig fan på att du ä katolik din djävel.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld