Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censurerad bagatell 187

 

 

Avatarerna

lever sitt eget liv när

sömnen inträder

finns ingen återvändo

välkommen in i min dröm

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-08 13:50



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tack, men jag har egna som måste hållas kort.... :)
2016-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Vad än en avatar är
de säkert har egna begär
de väl som sömniga blir
i ett sådant som lir
livet som avatar dem besvär
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP