Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "När han kommer, som är Sanningens Ande, skall han låta världen få veta sanningen, om synd, rättfärdighet och dom"


SVERIGES FOLK OCH SANNINGEN OM SYND, RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM

Dem Gud sänt - Sina predikanter - som

skulle ge sanningens Ord till folket,

de tiger.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger
Publicerad 2016-10-09 14:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men HERREGUUUD ! va du gå an karl,har i vorte toki ?
2016-10-09

    Jag är fan större än Sartre VIP
Japp, de är nog jäkligt förvirrade över vilken Gud det fungerar att prata om utan att någon blir kränkt.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld