Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöket



Du blinkade
gav ett tecken
försvann
för att återkomma
i ny skepnad
Två olyckliga
gör ingen lycklig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-13 18:14



Bookmark and Share


  livstycke
Bättre leva i ensamhet
än ensam i tvåsamhet
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP