Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

space

Det flesta vill ha världen som i Scarface.
Blivit lite ärrad av det,
Snart 30, men fortfarande
Babyface.
Tänker tillbaks till barndomen och hör Ace of base.
Vill bara ha min space.
Nästa alla nuförtiden vill ta all space, då vill jag bara försvinna, out of space.




Fri vers av Andersson Erik
Läst 349 gånger
Publicerad 2016-10-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andersson Erik
Andersson Erik