Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJÄVULEN - ORMEN - STJÄL, SLAKTAR OCH ÖDELÄGGER

enligt JESUS, under det att

Kristenheten sjunger

sina lovsånger


i stället för att låta utrusta sig

med andliga stridsvapen,

för att med dem föra

krig mot ondskan.


Nu får han - Vargen - härja fritt

till tonerna av Kristenhetens

lovsång.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger
Publicerad 2016-10-11 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld