Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moses: "Lyssna du himmel, lyssna du jord, för Herren talar"


DET VIKTIGASTE JAG SKRIVIT

Guds församling på jorden skall

UPPENBARA JESUS Kristus

för människorna:


därtill har Gud ställt henne på jorden

och sänt henne: till att utföra

Jesu verk i ord och

gärningar.


För att kunna gör det, som är Guds vilja,

måste hon byggas i enlighet med

Guds ritningar, på samma

sätt som Noa, Mose

och Salomo


OCH DEN FÖRSTA FÖRSAMLINGEN GJORDE,

HELT I ENLIGHET MED GUDS RITNINGAR!


Ritningar som finns i Bibeln,

i Guds Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 10:20



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jesu frälsning är viktig - ja, viktigare då det gäller evigheten - som livbojen till den som är på väg att drunkna, gå under. MVH/S-E
2016-10-12

  sjungman
Inte speciellt viktigt. Bara en variant av ditt vanliga dravel. Kunde gärna ha varit opublicerat.
2016-10-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tala med himlen osv......jösses !
2016-10-12

    Lars Gullberg
och den andra en man som inte kunde motstå frestelsen över den gudomliga varelsen
2016-10-12

  Öknens Ros VIP
Så den första människan var en kvinna.
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld