Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metafysik



I mitt förlorade universum
finns inga räta linjer

Bara klyvna atomer
fasta kroppar utan atmosfär

Kanske har en gud
med andra kunskaper
än alkemins forskare
hittat svaret på gåtan

Kanske är förbindelse
upprättad i alla dimensioner
genom strängar i tillvaron




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-05-13 20:17



Bookmark and Share


  Araminta
bra utveckling av tankar här,
jag anar ett stilbrott som verkar
lovande för framtiden!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP