Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats smärta som blir något annat, hoppingivande Eget foto


Hopp

Jag grät så
det kändes
som om
tårarna skulle
ta slut

den gången
mitt hjärta brast
i miljoner
små bitar

jag trodde
det aldrig
kunde bli
helt

men redan
morgonen därpå
fanns mitt
pånyttfödda
rena hjärta där





Fri vers av Freefalling
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freefalling
Freefalling