Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade man

Älskade man vad jag saknar dig
Känns som riktig abstinens
En smärta i mitt inre
som omvandlas till värme
när jag hör din röst
eller befinner mig i din famn

Varje gång jag hör dig prata
med din mjuka kärleksfulla röst
sjuder det under min hud
små lyckobubblor
rusar runt i kroppen överallt

En sensation som sprids
ut i minsta fingertopp
hela jag är ett sjudande energifält
som längtar efter att
smälta samman med dig
Älskade man vad jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Freefalling
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-27 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freefalling
Freefalling