Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksscen


scen och dialog

 

låt vår kärleks manuskript

skrivas redan nu!




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-05-13 21:14



Bookmark and Share


  Agnes
Jaaaa, så bra, så perfekt fångat! Du målar ett helt scenario med dina 17 (?) stavelser. Bland de skönaste haiku jag läst!
2006-05-13

  Daniel_78 VIP
skall den vara barntillåten?
2006-05-13

    Bodil Sandberg
Myyyyysigt!!!!!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP