Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalensen


de slängda orden
fallit som tetradrachma
både på fronten

och omvänt Athena med
hennes uggla samtidigt




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-14 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP