Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har tagit åt lilla Clown-Sverige?

Vad har tagit åt lilla Clown-Sverige?

Man blir väldigt avtrubbad av alla våldsamheter som förkommer i samhället. Det är inte en dag att det inte står om mord,inbrott och andra grova brott. Vart ska det här ta vägen. Vi har en polismyndighet som står nästan handfallen,åtminstone medborgarna. För någon hjälp är det inte troligt att du får. En dam upptäckte att en man stod i hennes hall och visade på kroppsspråk att han ville sova. Det kom ytterligare en man till och ville detsamma. Denna 84 åriga dam sa ut med er. Grannen frågade henne om hon inte ska polisanmäla detta? Damen svarade: Det är ju ingen idé,de bryr sig inte. Det var väldigt signifikaivt för situationen som den är i dag.
Man undrar faktiskt varför inte människor gör något. Vågar de inte? Har vi blivit så fega att vi vågar inte sätta oss emot myndigheterna? Då har det faktiskt gått för långt. Vem är orsaken till denna kaos man måste säga att Sverige består i just nu. Det klart det är urusla politiker. Vi har en stadsminister som ljuger inte tala sanning. Hur i all världen ska då en liten människa hålla sig till sanningen. Även om man inte ha samma åsikt,så måste man ju hålla tungan rätt så den inte slinter.
Pensionärer som har det väldigt besvärligt ekonomiskt. Har en tendens att bli bortglömda. Har man lagt skatt ett helt liv borde man få mer respekt än vad det är i dag. Svårt kanske för politiker att förstå detta. Men det är en skam för Sverige. Man ska inte behöva käka bara en grönsakspåse om dagen. För hyran är dyr,elen ska vi inte prata om. De rånar ju folk. Maten blir dyrare och dyrare ändå ska skatten höjas på allt.
Det senaste är clowner som sätter skräck i samhället. Det är väl ganska så uppenbart att de sätter skräck. De har väl inget annat att göra. Vi blir uttråkade då måste vi göra lite busfasoner. Vilket trams.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr är det sant det Du skriver. Vad som helst kan hända idag:-(
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj