Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död åt kärlek!

Allting jag ville göra gjorde jag, allting jag ville säga sa jag. Allt jag ville ha var du, allt jag fick var tystnaden,saknaden, ensamhet, tomhet.
Det kändes ungefär som att gå till affären och tro sig köpa ett stort rött saftigt äpple i en svart påse och när man kom hem och öpnade påsen så läg där 40 små o skrumpna vinbär....om du bara inte hade givit mig hopp.




Fri vers av Liffner....
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-13 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liffner....