Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: SASCHA FUNKE - ”Mango”


Har du sett rosorna

 

 

 

 

ingenting mera

Tack

men jag skall inte ha

något mera

mera

 

ingenting ingenting

 

funkar det inte nu

jag vill ha den där gula ballongen

där borta

 

jag vill ha den just nu

 

borta är

även du därborta

borta

 

du är ingenting

men jag

är ännu mycket mindre

vi är borta

 

är vi inte redan framme

 

väntar du på mig där

som

du lovade du

lovade lovade lovade

du

 

jag har redan kramper

 

det gör så ont

förstår du förstår du väl

ändå inte alls

om nätterna skriker jag

jag skriker

inte alls inte inte

just nu

 

ekar det ekar det ekar ekar ekar

 

dessa kalla väggar

dessa vitmenade gravplundrare

korparna de svarta

 

väntar dig där

i min mörkaste natt

i går aldrig

någonsin annars

alltid efter

midnattstimmarna

ensam

 

har du sett mina rosor

 

de är så känsliga

nu

ser du de öppna såren

i mina händer

 

ser du mig nu

inte alls inte inte nu

just nu

just nu

 

Är detta verkligen jag?




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-17 00:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Melona
Din poesi är så stark och vacker. Som ett öppet sår skriker den och som de finaste rosorna blommar och doftar den.
2016-10-17

    ej medlem längre
Höstsol öppnar dörren
jag står på en strimma av ljus
har öppnat för nattens vindar
så fåglarna kan lämna ditt hus
du står där i ljuset
golvet det rämnat har
friska vindar nu genom rummet drar







2016-10-17

  Blått Norrsken VIP
Djup text om mörker och ångest . Att veta och finna sig själv och att du är du. Att hitta sig själv är det viktigaste för att kunna blomma som rosen. Bra skrivet med musik som passar texten rytm.
2016-10-17

  i af apa
låter som "sångtexternas" verkliga
text i en sannare sfär...
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP