Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om min mamma!


Ängel

Jag är så rädd , så rädd att förlora dig.
Du är en sån ohört fin och vacker person.
Det är för tidigt att lämna allt nu.
Du får inte ge dig av , du får inte ge dig av utan mig.
Jag är så rädd, du får inte lämna nu.
Du är min ängel, min ängel utan vingar.
Du gav mig allt som ett hjärta kan.
Du ger mig alltid tid.
Du sa alltid till mig "va inte rädd"..
Men hur kan man någonsin bli beredd.
Du var så nära döden, kanske försvinner du ifrån mina händer.
Om jag var trädet och du var lövet på min gren så skulle jag aldrig släppa taget om dig, men så blev det storm och vinden tog dig med sig, och du var borta.
Så får det inte bli.
Jag måste hålla hårdare.
Får aldrig släppa dig.
Du får inte dö än.
Jag älskar dig.
Du måste fortsätta kämpa.
Du måste fortsätta leva.
Kan inte leva utan dina andetag.
Kan inte leva utan dina hjärtslag.
Du måste kämpa.
Du måste ta andetag för andetag och fortsätta kämpa.
Men jag vet om jag släpper taget om dig så kommer du att vaka över mig.
Du kommer hjälpa mig.
Du kommer finnas där för mig.
Du kommer leda mig rätt.
För du är min ängel, min ängel utan vingar.
Men en dag kommer du bli min ängel med vingar.
Men den dagen är inte nu!




Fri vers (Fri form) av Becky krüger
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 01:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint du skriver
om din ängel mamma
så mycket kärlek
och värme i din text!
2016-10-23

  Janina Kaminska
En underbart vacker dikt. Berör
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Becky krüger

Senast publicerade
Ängel
* Se alla