Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anderssons och Bratts Hem är med tiden vårt

Egot blir också äldre,
åldras med
våra avknoppade kroppar
och uttunnade själar
rör sig medströms mot oss
med alla odds

Annat börjar gradvis angå oss

Äldrevården blir alltså yngre med åren
-relativt sett som ju allting sägs vara
Å framför allt mer angeläget
ju närmre det eviga egna sängläget

Tids nog fattar vi
att den som där ligger
är jag






Prosa av Mats Edin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 06:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
o-
be
vek-
lig
het
er
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP