Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hade ett hjärta!

 

Jag!
Som med hjärtat död

Jag!
Som med kärlek död

Jag!
Som med dröm död

Alltid haft ett vana att i ljusatider
Upplevt mörkretsvingarna bära mig …

Jag hade ett hjärta av guld!
Mitt hjärta av aska!

Jag hade ett hjärta av och ur kärlek!
Mitt hjärta av sten!

Människan!
Människan!

Är GUDS ONDASTE skapelse någonsin


 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-10-19 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP