Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där varken rätt eller fel längre finns

Ett fruset andetag en stilla sjö

Vad mer kan ett hjärta begära

Då skönheten och smärtan vill

Gå hand i hand genom dagar och nätter

 

Oseende ögon följer konturer

Av en obefintlig stjärnhimmel

Där varje sekund är en evighet

Fastfrusen i ett stilla ögonblick

Där varken rätt eller fel längre finns




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-19 21:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väldigt vackert!
2016-10-25

  Angel of love
Berör djupt inom mig.
2016-10-25

  Lars Hedlin
Oerhört bra och stark i beröring
2016-10-22

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
2016-10-20

  ULJO
Berörande
2016-10-20

  Larz Gustafsson VIP
På en sådan plats vill jag inte befinna mig.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP