Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNHETEN OCH SJÄLEN

Skönheten  har  åtskilliga  ansikten,  men  äkta
naturlig  skönhet  är  aldrig  tillgjord,  sminkad
och riggad, den förhäver  sig  aldrig och gör sig
till.

Den   gåtfullaste  skönheten  finner  man  natur-
ligtvis i  det  avvikande, udda-kort sagt "det ori-
ginella !" 

Den  oersättliga  själen  är  som  ädelpärlan i en
snäcka, den  är dold och skyddad  inuti  ett skal,
och öppnar sig inte självmant för vem som helst.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-23 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP