Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats sång.

Du är mitt hjärtas vackraste sång.
Dansa till melodin med mig.
Sjung mitt hjärtas sång för mig.
Sjung den om och om igen.
Ge mig melodin till ditt hjärta.
Låt mig sjunga den för dig.
Om och om igen.
Vi sjunger våra hjärtans sånger.
För varandra. Tillsammans.
Kom, dansa till melodin med mig.




Fri vers av Emmaelisabet89
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmaelisabet89