Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver ner allt som jag lyckas tänka på och för ut min sorg på att skriva. jag känner mig altid så lättad efter att jag skrivit klart en dikt! skriv gärna och komentera dem!


fantasitavla

Blå ögon röda läppar kinder som lyser i solen, hår som havets yta och ett hjärta som röd eld. du är för mig en fantasitavla.




Fri vers av Emmi
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-05-14 12:09



Bookmark and Share


  Lolob
fy vad bra den är för att vara din första dikt!!! du borde bli en poet!:P
2006-06-28

  anneluca
Hej Emmi, välkommen hit! Vi är många här som lägger ut texter och det kan vara svårt att hinna med att läsa och kommentera allt. Hoppas du ska trivas, skriv så det glöder :-)
2006-05-14

  Agnes
Välkommen Emmi till sajten! Du kommer bli läst och ibland kommenterad. Lycka till med ditt skrivande!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Emmi