Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SOM INTE VILL TILL HIMLEN, NÄR DE DÖR

vill inte heller veta

vägen dit.
-------------------

JESUS: "Jag är vägen, sanningen och

livet, ingen kommer till Fadern,

utom genom moig"


"Den som vill, han kommer och

tar av livets vatten, fritt

och för intet"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-24 08:56



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Himmel och helvete är förvirrande utrett i bibeln.

Kapitel 1
Ja!
Helvetet finns för dig ju
förbannade syndare
Och jag plågar dig gärna
evigheters evighet
Från Matt 25:46
Dessa [syndarna] skall gå bort till evigt straff ...

Kapitel 2
Nej!
Och åter nej
Syndarn kommer
ju inte till
paradiset
Hen bara dör
Från Rom 6:21
Vad gav det [synd] för frukt? ... till slut leder till döden.
 
Kapitel 3
Nej!
Åter ett Nej
Jag förlåter
Paradiset
är för alla
Från 1Tim 4:10
... vi har satt vårt hopp till den levande Guden, som är en frälsare för alla människor, särskilt för dem som tror.
2016-10-24

    Lars Gullberg
Människor hjälps åt även utan hjälp från bibeln på den här planeten




2016-10-24

    Sven-Erik Sköld
Den som varnade vägfarare för Tjörnbron som rasat, var inte deras ovän. MVH/S-E
2016-10-24

    Lars Gullberg
det första du gör när du vaknar är och hata på poeter.se
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld