Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Elev


Prydnad

Som elev på egen ö
gjorde jag min läxa,
satte ner ett frö
som började att växa.
Nu är plantan mogen.
Den är ditt namn,
jag står med öppen famn
och lovar vara trogen.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-20 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP