Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24.10.2016 Måndag. Jakten på gemenskap


Ingenting växer där hundar pissar

Ingen kommer förbi dig om du inte reser stenstoden på sanktionerad mark. Männen i hären står förbluffade över fräckheten hos de gemena svikarna och utgjuter sina kristallklara tårar över oupptäckta sorger. De kala fläckarna på sommarens nyslagna ängar vittnar om den desperata kampen för livsglädje, trots ensamheten. Det värker i fadershjärtan när vilsna hundvänner desperat försöker omhulda en oförstående instinkts varelse.

Och glöm inte att plocka upp efter dem, eller den totala förödmjukelse det är. Men det är vi inte längre ensamma om.

”Go figure”

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-25 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP