Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt syre



i denna tystnad
av brustna alveoler
finns ekot innerst




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tror att man måste, om man kan, blanda det ekot med alla andra ekon vi har. späda ut det. göra det mer uthärdligt. det blir lättare så. vill jag tro
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP