Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag har inte ackreditering tolka eller översätta i Baltiska länder, men om ni är intresserade försök med den vanliga program, osv)


Litauisk Manual”Förbered Er att överleva i händelse av krig"

Litauisk Manual: ”Förbered Er att överleva i händelse av krig,"

 

 

Den litauiska regeringen har släppt en 75-sidors manual kallas "Förbered er att överleva i händelse av krig”, för att förbereda medborgarna för en möjlig rysk invasion.

Karolis Aleska, redaktör i manualen, berättade CNN: "Vi vill förmedla ett budskap till Ryssland. Låt oss inte tänka på invasionen, eftersom vi är redo och vi kommer inte låta dig luras samt ukrainare."

 

 http://kam.lt/lt/naujienos_874/aktualijos_875/krasto_apsaugos_ministras_j._olekas_nei_vienos_pedos_musu_zemes_nebus_lengva_atimti.html?pbck=0




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP