Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There is nothing on this earth more to be prized than true friendship" Thomas Aquinas


Det borde ha varit mig..

Som skämt kallade du mig för gubben
För att jag var någon år äldre än dig
Men nu ligger du där, som en fuskare
Som inte ville vänta på sin egen tur

Nu när du är borta, borta för alltid
Då dyker upp en efter en, all dina minnen
All de fina minnen som vi lagade tillsammans
Jag önskar jag kunde gå tillbaka, upplevt ännu mer

Jag vet..
Du ville vara min vän, och jag ville vara din vän
Men när ödet bestämmer sig att få en att lida
Då vet den om vem den ska ta från en..

Så orättvist att du inte frågade mig om hjälp
Åtminstone en sista gång
Om inte för din skull, du borde ha gjort det för min..
Efter allt, vad är medmänsklighet utan vänskap!?




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-30 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS