Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer

Vill bara att du ska veta, att jag lever för dig också
Att jag aldrig kommer att glömma dig
Att du alltid kommer ha en plats i mitt hjärta
Vad som än händer




Fri vers av himlakroppar
Läst 773 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-30 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter bekant, fint skildrat.
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

himlakroppar