Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då litar jag på dig

Högre kraft,
Vart för du mig?
Jag är rädd!

Det nya skrämmer,
Det gamla hotar,
Visst hjälper du mig?

Högre kraft,
Vart för du mig?
Jag är arg!

Mitt blod kokar,
Mina ögon glöder,
Visst lugnar du mig?

Högre kraft,
Vart för du mig?
Jag är ledsen.

Mitt hjärta värker,
Mina tankar längtar,
Visst tröstar du mig?

Högre kraft,
Vart du än för mig,
Så litar jag på dig,

När forsen strömmar,
När hjärtat blöder,
När kroppen värker,
När bröstet skälver:

Då litar jag på dig.




Fri vers av F.W.
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-30 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.W.
F.W.