Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR MÅNGA ANSIKTEN HAR EN MÄNNISKA ?

För  de  ombytligt   äventyrliga  naturerna  passerar
många   olika  ansiktsuttryck,  anpassade  efter  livs-
situationen, där  vissa  fastnar  i  en  sorg, djup  kris
eller  förstelnad  känslokyla, medan  andra byter an-
sikten och uttryck likt bedragare.

Hur många  känslolägen  passeras  innan  man  finn-
er sitt rätta  ansikte  och  hur  många  gömmer  man
sig inte bakom  för  att  försöka  dölja  det  naturliga  
utttrycket med ?

Den som finner sitt ansikte  ansvarar för att inte för-
lora det och  vågar  se  sig  själv i spegeln  varje  dag,
med gott samvete.

Vi är alla aktörer på livets maskeradbal, men förstår
inte varför jag blir så solbränd av att titta på dig.
-


-

*



Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-01 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP