Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar filmer. De har helt enkelt mera att ge än de som det står om i en del tidningar att en bara måste ha sett innan en dör. Egentligen är det så att en inte skall bry sig om ifall filmen fått fem stjärnor eller en överkorsad.


Ibland byter vägen som spår



Livet är ibland som en folkabuss.
Den bara står där och låtsas
som om den skulle starta.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-19 09:54



Bookmark and Share


    jaybird
Ibland är det bara spö som hjälper mot en tjurig motor.
2017-05-19

    Taly
fint och roligt. bra kontrast mellan det vardagliga och filosofiskt.
2017-05-19

  ULJO
Ja det gäller att svänga rätt
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP