Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara kvinna


Detta Helvete
ifrån vaggan till graven
sedan ingenting





Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-31 23:10



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Dikten ger en känsla av vanmakt och hopplöshet. Väl formulerat på några rader.
2016-11-05

  Susanne Klint Martell
Det ryms mycket mellan himmel och helvete ...
Så även i denna haiku!
2016-11-05

  StinaJ VIP
Ett krasst konstaterande med sanning i.
Tyvärr är det som du skriver
2016-11-01

  Respons VIP
Starkt formulerat!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP