Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT MANIFEST

Bibeln är mitt manifest

den räcker mer än väl

den är mat för anden

korrektivet för min själ

Gudsordet är levande

och inte bara skrift

håller sinnet rent från all

besmittelse, allt gift

 

 

jorden ska förgås men

Herrens Ord står ändå fast

vi som tror på det ska

en dag ryckas hem med hast

den som här har byggt sitt liv

på Ordets fasta grund

vakar och är bedjande

och redo varje stund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2016-11-01 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark vän behöver alla, en hand att hålla i när vardagen känns tung! :)
Kramar
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP