Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ego


Jag&Hon

Jag och mitt ego trodde vi var samma.
Hade olika åsikter dagligen.
Kunde inte samsas.

Jag och hon, var som dag & natt.
Hon försökte med härskarteknik.
Kontrollera sin väg fram till strid.
Jag och mitt ego hade ständigt inbördes krig..

Jag trodde vi var samma, sanna med samma gener, kött och blod
samma hjärna samma mod.
Men hon ville kontrollera, bemötas med respekt, regera.

Idag är jag och mitt ego nära vänner,
men den har accepterat att det är jag
som bestämmer.




Fri vers (Fri form) av Hejnina
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-02 03:17



Bookmark and Share


  Sandra, On the Border.
Lovely, relaterbar.
2016-11-04

  Zandor
så behändigt...
2016-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra att komma till sams med sig själv, under sin egen domvärjo. Bra där.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hejnina
Hejnina