Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATURLAGSENLIGA VILLKOR

Oavsett uppväxt och fostran  kommer de naturlags-
enliga livsuppehållande  drifternas  käftar att gripa
tag i varenda  levande  cell, och  hur  förfinade  och
rena  vi   än  må  vara  i  begynnelsens  oskuldsfulla
omedvetna, etter  värre  komma  det  att  ge  sig till
känna för livets villkorade  krav, döda eller låta sig
dödas,äta eller låta sig ätas.

Det smutsiga söker alltid torka av sig  skiten på det
rena liksom den skyldige söker urskulda sig på den
oskyldige.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-10 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP