Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blir över

När allt är sorg och hemskt
och det känns
som om du aldrig skulle bli hel
då finns bara fem ord kvar
och då säger de så
"Det är inte ditt fel."
Men när det inte stämmer, återstår bara
att stå ut.




Fri vers (Fri form) av Rhododendron
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-02 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhododendron