Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd men levande


Kära Du!

Jag har så länge velat skriva dessa rader till dig.
För ute på kanten av klippan, i hjärtat av viken,
där samtalar jag med dig. Nästan varje dag.

Vintervikens mjuka vatten lyckas alltid
skölja mig full av tankar. Om dig.

Jag brukar sträcka ut mig på klippan
och känna din närvaro. Jag vet att du
kommer vara mitt allt och min förhoppning
är att det blir snart, väldigt snart.

Då ska vi fylla varandra med evig kärlek.

Osynlig och okänd är du, men högst levande
på toppen av historien. Vi har bara inte träffats än.

Tills dess, en smekande vindpust. Nu kan jag bara hoppas att brevet når fram.

//Miss M


P.S. Längtar efter dig!




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 500 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-11-02 19:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Sköna fantastiska önskedrömmar
2019-07-16

  in effigie VIP
vacker värme inifrån...
2018-12-16

  aol
Så fint så äkta känsla hoppas din dröm blir sann jag känner hur det bubblar djupt ner i vintervikens vatten av en sann längtan,
2016-11-18

  Lars Hedlin
En text full av liv och känsla ..Helt underbar Like it A Lot :)
2016-11-05

  Tabac VIP
Evig kärlek är vackert!
Fin text.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M